Microcement på gulve

Når vi taler tørre rum, er der ikke lige så mange krav til tætninger ved afløb osv. Her gælder det dog stadig at underlaget skal være trykfast. Dvs. at der ikke er løst beton eller hule klinker på dit gulv. Disse skal fyldes ud med en fast masse, som kan tåle trykket fra trafikken i rummet.

Når du laver gulve, er det vigtigt med et armeringsnet ved denne behandling. Armeringsnettet modvirker diverse hår-revner og svindrevner fra eventuel gulvspartelmasse og sætninger. Du vil herefter have en fugefri og flot overflade som er let at rengøre og holde skinnende flot. Vi anbefaler eventuelle paneler monteres når gulvet er færdigt.

Microcement kan også bruges på trapper, hvor det igen skaber det smukke stenede og industrielle look, som er dejlig nemt at gøre rent.

Gulve og trapper

På gulvet giver microcement ikke alene et æstetisk tiltalende udseende, men sikrer også en overflade der er slidstærk, langvarig og let at rengøre. Derfor også en overflade der kan modstå det daglige slid i travle områder med høj fodtrafik.

Vores microcement er tilgængelig i et bredt udvalg af farver og finish, hvilket giver dig fuld frihed til at tilpasse dine gulves og trappers design til din personlige stil. Uanset om du foretrækker en minimalistisk, moderne eller traditionel stil, er microcement den alsidige løsning, der vil opfylde dine designønsker.

Til gør-det-selv projekter

Valget af produkter varierer altid afhængigt af hvilket slutresultat kunden ønsker. Der kan opsættes lidt forskellige opbygninger afhængigt af, hvor fint eller groft man ønsker slutresultatet. Derudover tilbyder vi også et udvalg af metaller, der kan tilføre en stilfuld og unik æstetik til både gulve og trapper.

En standard opsætning består dog ofte af:

  • Primer (type afhænger af underlag)
  • Easycret Basic (2 lag)
  • Easycret Thin (2 lag)
  • Concrete Finish WT Mat/Satin 

 

Se vores påføringsvejledninger her.

Hvilke underlæg kan microcement anvendes på?

Microcement er kendt for sin alsidighed og dette vises også i, hvor mange underflader det kan installeres på:

  • Stengulve
  • Trægulve
  • Marmoroverflader
  • Glasoverflader
  • Keramiske fliser
  • Betonflader
  • Linoleum og vinyl
  • Træunderflader

Microcement i farver

Vælg mellem 23 forskellige farver standardfarver og 9 forskellige standard metalfarver. Du kan også tone dine egne farver og nuancer efter farvesystemerne NCS og RAL. Se mere her og bestil et farvekort.

Bestil et gratis farvekort

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis farvekort.

Fordele ved microcement

Microcement er et yderst alsidigt og holdbart materiale, der har vundet stor popularitet i moderne design. Dets unikke egenskaber omfatter enestående holdbarhed og en overflade, der modstår både ridser og vand. Dette gør det til et ideelt valg til både indendørs og udendørs brug.

Microcement kræver minimal vedligeholdelse, hvilket sikrer langvarig skønhed og funktionalitet uden behov for regelmæssig omfattende vedligeholdelse. Dets flersidighed i anvendelse betyder, at det kan bruges på gulve, vægge og endda møbler, hvilket giver en sammenhængende og æstetisk tiltalende finish.

Desuden tilbyder microcement en bred vifte af farver og teksturer, hvilket gør det muligt at tilpasse ethvert rum efter individuelle præferencer. Denne kombination af praktiske og æstetiske fordele gør microcement til et fremragende valg for alle, der søger et både funktionelt og stilfuldt designelement.

Showroom

Vores showroom er et ideelt sted at evaluere, hvordan microcement kan tilpasses dine specifikke behov og præferencer. Uanset om du søger en moderne og struktureret æstetik eller en mere rustik tilgang, vil du finde passende inspiration og løsninger på udstillingsstedet. Kontakt os endelig hvis du gerne vil høre mere på forhånd.

Telefon: 22 60 56 95

Email: kundeservice@jkcmicro.dk

Åbningstider: Mandag til fredag fra kl. 7.00 til 15.00. 

For at sikre optimal vedhæftning og et varigt resultat, skal underlaget være rent, tørt og fri for olie, støv eller løs materiale. Mindre revner og huller bør repareres inden påføring. Det anbefales at grundere overfladen for at forbedre vedhæftningen.

Installationstiden kan variere afhængigt af projektets omfang og forberedelsens nødvendighed. Typisk kan et microcement gulv færdiggøres inden for 4 til 6 dage, inklusiv forberedelse, påføring og tørring.

Selvom det er muligt for en dygtig gør-det-selv person at påføre microcement, anbefales det kraftigt at bruge en professionel. Korrekt påføring kræver specifikke færdigheder og værktøjer for at sikre et jævnt og holdbart resultat.

Juleferie 🎄

I forbindelse med Juleferien holder vi lukket i vores showroom fra

Mandag d. 18/12-2023 – tirsdag d. 2/1-2024

Det er dog muligt at komme forbi efter aftale. Kontakt os på:

Tlf: 22 60 56 95

eller

Mail: kundeservice@jkcmicro.dk

Glædelig Jul og godt Nytår🎄