Microcement farver

Vælg mellem et bredt udvalg af flotte farver

Vælg mellem 32 farver til dit næste microcement projekt. Hvis du ønsker andre farver, så kan microcement tones i stort set alle farver og nuancer. Derfor tilbyder vi også en bred palette af tonede farvekombinationer efter farvesystemerne NCS og RAL. Kontakt os for at høre mere. OBS! Vi pålægger ingen tonegebyr.

Metal farver

Se mere om vores metalfarver her.

OBS!

  • Farver og udtryk her på siden er vejledende og kan bl.a. variere i forhold til det endelig udtryk pga. din skærms opløsning, påføringsmetode og lagtykkelse.
  • Jo mørkere farve der vælges – jo mere spil/changering i overfladen.
  • Ved påføring af helt lyse farver, kan en gummispartel med fordel anvendes, for at undgå sorte ”brændemærker” fra metalværktøj.

Bestil et gratis farvekort

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis farvekort.

Sådan gør du selv

Du starter med at anvende en primer. Den vil sørge for, at overfladens sugeevne er ensartet samt vil absorbere mindre. Derefter rører du din farvede microcement blanding sammen og påfører på overfladen med dit værktøj. 

Når microcement blanding er tørret, så anbefaler vi, at du påfører en lakforsegler. Den vil beskytte microcementet med en modstandsdygtig belægning, der mindsker skaderne fra slid, UV-stråler, pletter og rengøringskemikalier. Derudover giver det også microcement et flot finish, der resulterer i en skønnere overflade.

Du kan se vores påføringsvejledninger her.

Showroom

Book en tid i vores showroom og se microcement farver. Her får du også mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du måtte have. Uanset om du søger en moderne og struktureret æstetik eller en mere rustik tilgang, vil du finde passende inspiration og løsninger på udstillingsstedet. Kontakt os endelig hvis du gerne vil høre mere på forhånd. Læs mere her.

Telefon: 22 60 56 95

Email: kundeservice@jkcmicro.dk

Åbningstider: Mandag til fredag fra kl. 7.00 til 15.00. 

Farverne er UV bestandige, hvilket betyder, at de ikke tager skade i sollys, så de holder lige så længe som selve microcementen.

Nej, det anbefaler vi ikke. Vi blander alt vores microcement i lige den farve du ønsker.

Når det drejer sig om farver, spiller flere faktorer en afgørende rolle. Når man ser farverne digitalt på en hjemmeside, vil de fremstå forskellige, afhængigt af skærmens opløsning. Ligeledes vil farver opfattes forskelligt baseret på den tilgængelige belysning, om det er naturligt, koldt eller varmt lys.

Ja, det kan man godt. Det kræver blot en let afslibning af overfladen på microcementen for at bryde lakken, så malingen får en god overflade at hæfte sig fast på.

Juleferie 🎄

I forbindelse med Juleferien holder vi lukket i vores showroom fra

Mandag d. 18/12-2023 – tirsdag d. 2/1-2024

Det er dog muligt at komme forbi efter aftale. Kontakt os på:

Tlf: 22 60 56 95

eller

Mail: kundeservice@jkcmicro.dk

Glædelig Jul og godt Nytår🎄